Online vergelijken van stofzuigers

Dyson snoerloos 2024! Een test

Je bent op zoek naar een Dyson, maar een stofzuiger met een snoer is niks voor jou, dan is een snoerloze Dyson een mooie uitkomst! In deze blog lees je welke snoerloze Dyson’s er allemaal zijn en wat je er mee kan doen. Daarnaast zie je ook wat de verschillen zijn tussen alle snoerloze stofzuiger modellen van Dyson.

Dyson snoerloze stofzuiger

Dyson is een super populair merk als het gaat om stofzuigers. En dat is niet zo gek, want de zuigprestaties van de Dyson stofzuigers zijn ook gewoon erg goed te noemen! Naast stofzuigers met een snoer, heeft Dyson ook een assortiment met stofzuigers zonder snoer, de snoerloze stofzuigers dus.

Modellen Dyson snoerloze stofzuigersPrijs
Dyson V15699,-
Dyson V12599,-
Dyson V11599,-
Dyson V10449,-
Dyson V8349,
Dyson V7260,-

De verschillende Dyson snoerloze modellen

Bekijk hieronder de verschillen tussen de snoerloze Dyson stofzuigers: V8, V10, V11, V12 en de V15! De Dyson V15 is het nieuwste snoerloze model van Dyson. Deze levert zoals gebruikelijk bij een nieuw model dan ook de beste prestaties. Dit neemt niet weg dat de voorgaande modellen binnen de V-lijn van Dyson nog steeds goede prestaties leveren.

V8V10V11V12V15
ZuigkrachtGoedGoedMiddelBestBest
Accuduur25 min45 min60 min60 min60 min
Accuduur op turbostand5 min7 min7 min8 min8 min
Opvangcapaciteit0,54 liter0,76 liter0,76 liter0,35 liter0,76 liter
LCD displayNeeNeeJaJaJa
Gewicht2,6 kg2,6 kg3 kg2,4 kg3 kg
Meet stofdeeltjesNeeNeeNeeNeeJa
Dyson snoerloze modellen: de verschillen

Dyson V15

Maak kennis met de Dyson V15. De V15 is een krachtige, slimme steelstofzuiger die een maximale werktijd heeft van 60 minuten op één lading. Dankzij de Dyson digitale motor levert hij een maximaal vermogen van 122 AW, wat betekent dat dit apparaat ongelooflijk krachtig is. Op het LCD-scherm kun je precies zien wat voor vuil er in de vuilnisbak terechtkomt. U weet dus precies wat u van uw tapijt of harde vloer verwijdert. De speciale piëzosensor meet en telt alle deeltjes die in de stofbak terechtkomen en geeft je inzicht in hoeveel allergenen of pollen je net hebt weggeveegd.

Pluspunten
 • Combizuigmond past zuigkracht automatisch aan
 • LCD scherm
 • Groene laser maakt niet zichtbare stofdeeltjes voor het blote oog toch zichtbaar
Minpunten
 • Niet zo stil, 73 decibel is erg luid

Dyson V12

Met de intelligente technologie van de V12 Slim Absolute kunt u zowel de boven- als benedenverdieping schoonmaken. De accu heeft een looptijd van maximaal 60 minuten, waardoor u niet midden in de schoonmaak hoeft te stoppen. Met de speciale parketborstel met groene laser worden onzichtbare vuildeeltjes zichtbaar, zodat u precies weet waar het vuil zit. Het LCD-scherm toont handige informatie zoals de resterende batterijtijd en niet te vergeten de onderhoudsmeldingen wanneer je bijvoorbeeld je filter moet reinigen.”

Pluspunten
 • Het LCD scherm geeft veel informatie
 • Geschikt voor alle vloertypes
 • Flexibel verlengstuk
Minpunten
 • Is niet heel stil
Dyson V12

Dyson V11

De Dyson V11 Absolute Extra is een snoerloze steelstofzuiger voor snelle schoonmaakbeurten. Deze Dyson heeft een hoge zuigkracht, waardoor uw huis brandschoon wordt. De Dyson kan tot 60 minuten gebruikt worden op één acculading. Zo hoeft u tussen de schoonmaakbeurten door niet te stoppen en te wachten tot de batterij van uw stofzuiger weer is opgeladen. De Dyson V11 Absolute Extra is geschikt voor alle vloertypen dankzij de zonder gereedschap verstelbare combitool, die de zuigkracht verandert.

Pluspunten
 • Makkelijk LCD scherm
 • 60 minuten gebruiksduur
 • Torque-zuigmond
Minpunten
 • 82 decibel geluid

Dyson V10

Met de Dyson Cyclone V10 Absolute stofzuigt u meerdere kamers tegelijk, de steelstofzuiger biedt krachtige zuigkracht om zelfs grof vuil te verplaatsen. Deze stofzuiger van het type magische cycloontechnologie heeft een ultramoderne V10-motor met verbeterde zuigkracht en een krachtige direct-drive stofzuigerkop voor efficiënt schoonmaken. Zonder vulling of zakken, met eenvoudig legen van de stofkamers en HEPA-filtering levert de krachtige cycloon V10 gedurende lange tijd uitstekende reinigingsprestaties.

Pluspunten
 • 45 – 60 minuten onafgebroken stofzuigen
 • Met parketborstel
 • Gemotoriseerde miniborstel
Minpunten
 • Turbostand kost veel energie
Dyson V10 Motorhead

Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general