Online vergelijken van stofzuigers

Bestron ABG450BSE Furbo Plus

Uw recensie toevoegen
9.1
Expert ScoreLees recensie

De Bestron ABG450BSE Furbo Plus!

 69,95

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bestron ABG450BSE Furbo Plus - €69,95
SKU: 800590
Bestron ABG450BSE Furbo Plus
Bestron ABG450BSE Furbo Plus

Beschrijving

Wil je een goede basisstofzuiger, dan is de Bestron ABG450BSE Furbo Plus een echte aanrader. Met de combinatieborstel stofzuig je zowel harde vloeren als laagpolige tapijten. Je zet de combinatieborstel met je voet in de juiste stand. De combinatieborstel is gemaakt van stabiel roestvrij staal wat hem robuust maakt. Deze stoffer en borstelset van Bestron wordt compleet geleverd met een stofzak, één op maat gemaakt roestvrijstalen filter, flesje reinigingsconcentraat en pluizenpad voor alleen droogzuigen. Als een sterke zuigkracht voor u essentieel is, zijn er ook krachtigere modellen verkrijgbaar

Laten we eerlijk zijn, de trap is een last in de rug. Als u een Bestron ABG450BSE Furbo Plus-stofzuiger hebt, zult u merken dat het op en af de trap tillen van de stofzuiger een probleem uit het verleden is. Deze stofzuiger kan worden aangepast voor gebruik op trappen met een combinatieborstel waarmee u zowel harde vloeren als laagpolige tapijten gemakkelijk kunt reinigen. Bovendien kunt u ook de spleetzuigmond gebruiken om elke kruimel op uw sofa te verwijderen, of gewoon opzuigen wat er in uw plinten is achtergebleven na het stofzuigen met uw gewone stofzuiger.

De Bestron ABG450BSE Furbo Plus stofzuiger is eenvoudig te gebruiken voor iedereen die een goede basisstofzuiger wil die beter is dan de nietsnutten die we gewend zijn. Hij heeft een goede zuigkracht, geen snoer om mee te slepen en een gecombineerde borstelstang die geweldig is voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Er is een vloerzuigmond met wat ik ’tapijtspieren’ noem om de randen van tapijt of vuil eronder op te zuigen.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general