Online vergelijken van stofzuigers

Bosch In’genius ProSilence BGB8A32W

Uw recensie toevoegen
9.2
Expert ScoreLees recensie

De Bosch In’genius ProSilence BGB8A32W!

 192,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch In'genius ProSilence BGB8A32W - €192,00
SKU: 772255
Bosch In’genius ProSilence BGB8A32W
Bosch In’genius ProSilence BGB8A32W

Beschrijving

We weten allemaal dat stofzuigen niet een van de leukste bezigheden in het leven is. Maar schone vloeren hebben is ook echt geen optie. Met de Bosch In’genius ProSilence BGB8A32W haal je een stille stofzuiger in huis. Het geluidsniveau is 59 decibel, tijdens het stofzuigen kun je nog steeds een gesprek voeren zonder je stem te verheffen. Dit apparaat heeft ook een Energy Star-classificatie, dit betekent dat hij minder elektriciteit verbruikt dan andere stofzuigers.

De Bosch In’genius ProSilence BGB8A32W stofzuiger heeft een geluidsniveau dat zeer laag is. Hij is ideaal om zelfs ’s nachts te stofzuigen. Dat komt omdat de stofzuiger slechts 59 decibel geluid uitstoot terwijl hij draait. Het geluid, dat u wel hoort, is aangenaam en niet storend voor u en uw gezinsleden.

Met stofzuigers van Bosch kunt u zich concentreren op wat belangrijk is in het leven, en ze kunnen helpen om wat extra focus in uw eigen huis te krijgen. De In’genius ProSilence BGB8A32W is een goed voorbeeld van de voordelen die Bosch biedt voor schoonmaakdoeleinden. Compleet met AirClean filtratie en Anti-Allergen Complete Seal technologie, is deze lichtgewicht stofzuiger een fluitje van een cent om te bedienen. Een combinatie van functies in de stofzuiger zorgt ervoor dat hij gemakkelijk te manoeuvreren is zonder familie of gasten te storen. Van geluidsniveau tot vuilophoping, met deze stofzuiger krijgt u de klus efficiënt geklaard

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general