Online vergelijken van stofzuigers

Dirt Devil kruimeldief DD777-1 Blade 32V

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

Speciale eigenschappen: * De Blade 32V van Dirt Devil is een multifunctionele accu-aangedreven stofzuiger voor het schoonmaken van de vloer tot aan het plafond. Dankzij de geïntegreerde 32 V

 199,95

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bestel bij Otto.nl
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dirt Devil Blade DD777-1 - €199,95
SKU: 24986644
Dirt Devil kruimeldief DD777-1 Blade 32V
Dirt Devil kruimeldief DD777-1 Blade 32V

Beschrijving

Deze snoerloze stofzuiger heeft een indrukwekkend bereik dankzij het snoer van 15 meter. U kunt de stekker gemakkelijk verwisselen tussen 110 en 220 volt, waardoor hij ideaal is voor gezinsreizen. Zijn stofzuigcapaciteit is ook sterk: na 50 minuten gebruik hebt u nog steeds batterijvermogen over. Met de Dirt Devil Blade kun je meerdere kamers in één keer schoonmaken zonder van stopcontact te hoeven wisselen. Bovendien is hij zelfs binnen vier uur weer opgeladen.

Stofzuig met gemak vloeren en tapijten met de Dirt Devil Blade handstofzuiger. Deze draagbare stofzuiger heeft een batterij met een lange levensduur die u 50 minuten werktijd biedt wanneer hij volledig is opgeladen. U kunt gemakkelijk harde vloeren en tapijt reinigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u over een snoer struikelt of de stekker vaak in het stopcontact moet steken en uit het stopcontact halen. Stofzuig zonder problemen trappen en bovenverdiepingen met de telescopische handgreep van het product, die ook is uitgerust met snoeroprolsysteem zodat u geen warboel hebt wanneer u klaar bent met stofzuigen.

Een handstofzuiger – klik gewoon op een accessoire op de handgreep om deze snoerloze stofzuiger te veranderen in een staande stofzuiger, een geweldig hulpmiddel voor huizen met zowel tapijten als harde vloeren. Deze lichtgewicht stofzuiger zuigt 50 minuten lang zonder vervagen, zelfs bij klussen waarbij u de trap op en af moet of op meerdere verdiepingen. Als de klus geklaard is, hoeft u alleen maar de oplaadbare batterij 4 uur lang in het stopcontact te steken om de lading te voltooien.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general