Online vergelijken van stofzuigers

Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

De Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0!

 79,95

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bestel via Coolblue
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0 - €79,95
SKU: 825561
Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0
Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0

Beschrijving

Weg met het stof! De Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0 is een stofzuiger zonder zak die je helpt geld te besparen door het grote stofreservoir. De kracht van de Pick Up Power betekent dat hij je huis schoonmaakt, welke tapijtvloer je ook hebt. Met zijn inhoud van 2,5 liter is deze stofzuiger groter dan de meeste andere, waardoor hij meer vuil van uw tapijten kan opzuigen. Met een combinatieborstel voor harde vloeren en laagpolig tapijt maakt dit apparaat ook licht werk gemakkelijk met zijn roterende borstels.

De Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0 rugstofzuiger wordt geleverd met een achterborstel, een combinatieborstel voor harde vloeren en laagpolig tapijt, een stofblik met een inhoud van 2,5 liter en een ingebouwde lithium-ionbatterij. U hoeft de stekker alleen maar in het stopcontact te steken om hem aan te zetten en te gebruiken. U kunt ervoor kiezen om de stofbus te bevestigen, waardoor het zakloze systeem wordt vrijgegeven en er minder rommel wordt gemaakt, of de stofbus los te koppelen om het zakontwerp voor uw gemak vrij te geven.

Loop door uw huis en u zult overal stof en vuil aantreffen. De huidige stofzuigers kunnen zeer effectief zijn, maar ze zijn vreselijk op harde vloeren en bekleding. De Dirt Devil Pick Up Power DD2750-0 heeft een zakloos ontwerp dat geld bespaart door het stofreservoir minder vaak te legen, terwijl de grotere capaciteit van 2,5 liter zorgt voor een grondiger reiniging en de stofzuiger effectiever maakt op tapijten en bekleding dan ooit tevoren. De compacte stofzuiger is ook om te bouwen tot tapijtreiniger met een zijborstelhulpstuk. Een krachtige motor van 3500 watt verwijdert vuil, haren en afval van

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general