Online vergelijken van stofzuigers

DIRT DEVIL Stofzuiger 24HE

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

DIRT DEVIL 24HE stofzuiger!

 88,99

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dirt Devil Rebel 24 HE - €88,99
SKU: 605540
DIRT DEVIL Stofzuiger 24HE
DIRT DEVIL Stofzuiger 24HE

Beschrijving

De Dirt Devil Rebel 24 HE is een zakloze stofzuiger met veel voordelen. Hij heeft een tankinhoud van 1,8 liter en heeft om die reden geen zakken nodig. De meegeleverde combiborstel kan gebruikt worden op harde en zachte vloeren, dus het is niet nodig om de borstelkop te verwisselen als je van het laminaat naar het tapijt gaat. Voor stof op meubels en vensterbanken gebruik je de combiborstel, die je eenvoudig in 1 klik kunt verwisselen voor 3 verschillende opzetstukken: een zachte borstel, een vormbaar mondstuk en een combinatiemondstuk waarmee je onder banken en andere laag- kunt stofzuigen

Deze stofzuiger is een perfecte aanwinst voor uw huis en zuigt al uw vuil op en houdt het weg uit uw woonruimte. De handige containerinhoud van 1,8 liter zorgt ervoor dat u hem niet vaak hoeft te legen, terwijl de meegeleverde combiborstel zowel op harde als zachte vloeren kan worden gebruikt. Dit bespaart u tijd wanneer u van het laminaat naar het vloerkleed wilt gaan, omdat u de borstelkop niet meer hoeft te verwisselen. U kunt de combiborstel ook gebruiken om stof van meubels of vensterbanken te verwijderen.

De Dirt Devil Rebel 24 HE stofzuiger reinigt eenvoudig uw harde vloeren, dankzij de meegeleverde combiborstel, inclusief 1 steel voor deze borstel. Voor het stofzuigen van vloerkleden en zachte vloeren verwisselt u met 1 klik de combiborstel voor 1 voor dit doel. Zo hoeft u niet steeds de borstelkop te verwisselen als u van laminaat naar vloerkleed gaat. Het geïntegreerde systeemfilter zorgt voor een krachtige zuigkracht.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general