Online vergelijken van stofzuigers

Dyson Cinetic Big ball Animal Pro 2

Uw recensie toevoegen
9.5
Expert ScoreLees recensie

De Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2!

 449,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson Cinetic Big ball Animal Pro 2 - €449,00
SKU: 840637
Dyson Cinetic Big ball Animal Pro 2
Dyson Cinetic Big ball Animal Pro 2

Beschrijving

Uw huis is gevuld met verschillende soorten oppervlakken. Met de Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 heeft u een stofzuiger voor elk type vloeroppervlak, omdat de meegeleverde combi borstel automatisch omschakelt wanneer u beweegt tussen harde vloeren en tapijt. Ga ongestoord van hardhout naar vloerkleden, zodat je de klus snel kunt klaren. We weten allemaal hoe vervelend het kan zijn als stofzuigers hun zuigkracht verliezen, maar dit probleem wordt geëlimineerd met Dyson’s “high efficiency cyclones” technologie, die deeltjes isoleert zodat u uw filter niet om de dag hoeft te reinigen.

Briljant op elk vloertype, de Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 past zich automatisch aan. U hoeft geen gereedschap te gebruiken om te wisselen, deze staande stofzuiger schakelt automatisch over naar de tapijtmodus wanneer u van harde vloeren naar tapijt gaat. Hij is krachtig en toch licht van gewicht, met een gemotoriseerde borstelstang die het vuil zachtjes uit uw huis weg fluistert. Als u klaar bent met opruimen, leegt u gewoon de vuilnisbak – zakken zijn niet nodig.

Ga met gemak van harde vloeren naar tapijt met de Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2. Met een zachte borstel van 76 cm die automatisch van harde vloer naar tapijt beweegt zonder dat de aandrijfkop hoeft te worden omgeschakeld, kunt u dezelfde zuigkracht behouden voor gladde en delicate oppervlakken. De ontgrendelknop van de steel is verplaatst naar onder de handgreep voor eenvoudiger verplaatsen van de bal, en de hele stofzuiger zelf voelt lichter en wendbaarder aan.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general