Online vergelijken van stofzuigers

Dyson V11 Absolute Extra + Dyson Extension Hose

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

De Dyson V11 Absolute Extra + Dyson Extension Hose!

 679,99

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk product
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson V11 Absolute Extra + Dyson Extension Hose - €679,99
SKU: 866382
Dyson V11 Absolute Extra + Dyson Extension Hose
Dyson V11 Absolute Extra + Dyson Extension Hose

Beschrijving

Met de Dyson V11 Absolute Extra heeft u een krachtige snoerloze steelstofzuiger met een flexibele verlengbuis in huis. Dankzij de lengte en flexibiliteit is dit hulpstuk ideaal voor het stofzuigen van moeilijk bereikbare plekken, zoals smalle spleten achter de koelkast en de ruimte tussen uw autostoel en veranda. Met een hoge zuigkracht is deze Dyson zeer geschikt om vloeren te reinigen van dierenharen. U kunt er zeker van zijn dat vuil nooit de kans krijgt om zich op uw vloer te nestelen met Dyson’s Root Cyclone technologie.

De Dyson V11 Absolute Extra is met zijn lengte en flexibiliteit ideaal voor het stofzuigen van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals smalle spleten achter de koelkast, trappen en het interieur van auto’s. De kracht van deze snoerloze steelstofzuiger zorgt voor een degelijke schoonmaakprestatie, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen die niet kunnen worden bereikt door conventionele stofzuigers.

Wanneer u de Dyson V11 Absolute steelstofzuiger heeft, hoeft u niet eens uw schoenen uit te trekken. Trek een paar gewone pantoffels aan en u kunt gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken schoonmaken, zoals achter de koelkast en de ruimte tussen uw autostoel en de veranda, met alleen deze opzetstang – dankzij de lengte en flexibiliteit. Stofzuigen wordt zo een stuk eenvoudiger.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general