Online vergelijken van stofzuigers

Dyson V11 Absolute Extra Aanbieding april 2024

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

Dyson V11 Absolute Extra aaanbieding!

 699,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson V11 Absolute Extra - €699,00
SKU: 861214
Dyson V11 Absolute Extra Aanbieding april 2024
Dyson V11 Absolute Extra Aanbieding april 2024

Beschrijving

U heeft een krachtige snoerloze steelstofzuiger in huis. Met deze Dyson V11 Absolute Extra heeft u een krachtige snoerloze steelstofzuiger in huis. Met een hoge zuigkracht is deze Dyson geschikt voor het grondig schoonmaken van uw huis. U gebruikt deze Dyson tot wel 60 minuten achter elkaar zonder tussendoor de accu op te laden. Het koppel vloermondstuk maakt deze Dyson geschikt voor elk vloertype.

De Dyson V11 Absolute Extra wordt geleverd met een indicator voor een bijna lege batterij. Als de Dyson voor langere tijd wordt opgeborgen, wordt de batterij ook opgeslagen. Op deze manier kunt u deze Dyson tot 60 minuten achter elkaar gebruiken. Het gemotoriseerde vloermondstuk maakt uw vloeren het beste schoon en is geschikt voor alle vloertypes.

Als u denkt dat stofzuigers met snoer geen kracht meer kunnen bieden, dan heeft u de juiste Dyson gezien. Deze Dyson V11 Absolute is een snoerloze stofzuiger die bij uitstek geschikt is voor het schoonmaken van uw huis of voor onderweg. Je krijgt dankzij deze Dyson tot wel 60 minuten lang krachtige zuigkracht zonder dat je tussendoor de batterij hoeft op te laden. Dit betekent dat u uw hele huis kunt bestrijken op slechts één acculading. De Dyson V11 Absolute is uitgerust met een high-torque vloerzuigmond en een trapzuigmond, zodat u elk type vloer kunt schoonmaken.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general