Online vergelijken van stofzuigers

Dyson V6 Cord-Free Extra

8.9
Expert ScoreLees recensie

De Dyson V6 Cord-Free Extra!

 329,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bestel via Coolblue
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dyson V6 Cord-Free Extra - €329,00
SKU: 790453
Dyson V6 Cord-Free Extra
Dyson V6 Cord-Free Extra

Beschrijving

De Dyson V6 Snoerloos Extra kan zowel op harde vloeren als laagpolig tapijt gebruikt worden dankzij de combinatieborstel. Deze steelstofzuiger maakt deel uit van de Dyson V6 serie. Dit geeft aan dat hij beschikt over de V6 motor. Met deze geavanceerde en zeer efficiënte motor kunt u snel schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zonder stroom komt te zitten, waardoor hij ideaal is voor kleinere woningen of flats. Met zijn lichtgewicht ontwerp, aangedreven door 12V lithium-ion batterijen, maakt deze snoerloze stofzuiger het schoonmaken eenvoudig, zodat u in alle vrijheid kunt schoonmaken.

De Dyson V6 Snoerloze Extra is een snoerloze stofzuiger met een combinatieborstel die kan worden gebruikt op zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. De V6 motor zorgt voor een ongelooflijke zuigkracht en is ontworpen om verstoppingen te weerstaan. Deze steelstofzuiger helpt ook allergenen uit uw huis te verwijderen, en hij is hygiënischer dan andere modellen omdat u de reinigingskop niet eens hoeft aan te raken.

De Dyson V6 Snoerloze Extra is de enige snoerloze stofzuiger met de direct-drive stofzuigerkop die is ontworpen voor harde vloeren en laagpolig tapijt. Wat houdt dit precies in? Het betekent dat u hem van de ene kamer naar de andere kunt meenemen en ter plekke kunt gebruiken. Krachtige zuigkracht tilt vuil van zowel harde als zachte oppervlakken

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general