Online vergelijken van stofzuigers

KOENIC KVR 296

Uw recensie toevoegen
8.5
Expert ScoreLees recensie

KOENIC KVR 296!

 99,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: KOENIC KVR 296 - €99,00

Beschrijving

De KOENIC KVR296 stofzuiger heeft een krachtige 29,6V Lithium Ion accu die 40 minuten zuigtijd meegaat na slechts 3,5 uur oplaadtijd. De automatische stofzuiger beschikt over een eenvoudig te legen stofbeker, een docking basisstation en een complete set accessoires voor het reinigen van harde vloeren, tapijt en bekleding. De stofzuiger is uitgerust met een HEPA-filter gecertificeerd volgens ISO 70432-4 voor het verwijderen van deeltjes en een duurzame, lichtgewicht constructie.

KOENIC KVR 296 algemeen

KOENIC KVR is een krachtige 29,6 V Premium lithium-ion stofzuiger, die beschikt over een lange looptijd van 40 minuten en is uitgerust met een HEPA filter om te voorkomen dat er fijnstof vrijkomt tijdens het gebruik. Met zijn compacte, ergonomische ontwerp is hij ideaal voor eenvoudig gebruik op allerlei plaatsen en in allerlei situaties. Een handige schouderriem maakt hem handig en gemakkelijk te vervoeren.

De KVR 296 biedt een handig lichtgewicht gebruik en een hoge zuigkracht van 1170 W. Dat betekent volledige schoonmaakprestaties met één druk op de knop, en elke dag moeiteloos schoon. De KVR 296 kan zowel als stofzuiger en als blazer worden gebruikt. Dit maakt hem bijzonder handig voor het vrijmaken van uw tuinpaden en patio’s na regenval, of het drogen van uw auto na het wassen.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general