Online vergelijken van stofzuigers

Dirt Devil, ‘Gator M 137’ kruimeldief

Uw recensie toevoegen
9.3
Expert ScoreLees recensie

De nieuwe generatie kruimeldieven. Uitgebalanceerd, ergonomisch doordacht design. Inclusief uittrekbare kierenzuigmond en daardoor ideaal voor tussenruimten. Eenvoudig te legen met 1 druk op de knop.

 69,99

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dirt Devil Gator M 137 - €69,99
SKU: 470712
Dirt Devil, ‘Gator M 137’ kruimeldief
Dirt Devil, ‘Gator M 137’ kruimeldief

Beschrijving

De Dirt Devil Gator M 137 is perfect voor snelle schoonmaakbeurten op harde vloeren, dierenharen of vuil op bekleding, en is een zeer complete handstofzuiger. Dankzij een uitschuifbare zuigmond kan hij ook in smalle plaatsen en kieren worden gebruikt, zelfs als hij met de hand wordt vastgehouden. Bovendien maakt de turboborstel gebruik van een negendradige borstelopstelling waarmee u gemakkelijk alle soorten vuil in de hoekjes en gaatjes van uw huis kunt bereiken.

Als u uw huis op orde wilt houden, is deze handstofzuiger het beste gereedschap voor de klus. De Dirt Devil Gator M 137 is gemaakt voor snel onderhoud van uw vloeren en bekleding, met een turboborstel waarmee u gemakkelijk zakken vuil kunt opzuigen in de gemakkelijk te legen beker. Hij is zeer compleet met een uitschuifbare zuigmond om smalle plekjes schoon te maken, aangedreven door een motoraandrijving van 1200 watt.

De Dirt Devil Gator M 137 is een krachtige, snel hanteerbare handstofzuiger voor de dagelijkse lichte schoonmaakbehoeften in uw huis. Naast de krachtige zuigkracht en dubbele lagen filtratie biedt hij een roterende borstel, een uitschuifbare zuigmond en een vacuümslot.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general