Online vergelijken van stofzuigers

MIELE Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

De Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine!

 349,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Blizzard CX1 EcoLine Excellence - €349,00
SKU: 1525146
MIELE Blizzard CX1 Excellence EcoLine
MIELE Blizzard CX1 Excellence EcoLine

Beschrijving

De Miele Blizzard CX1 Excellence is een zakloze stofzuiger met HEPA 13 filter en zelfs voorzien van een borstelrol. De Vortex technologie zorgt voor een zuigkracht van meer dan 100 km/u om zelfs de kleinste stofdeeltjes uit een laagpolig tapijt of vloer te verwijderen. Met deze stofzuiger vermijdt u vervelende hoestbuien, die vaak voorkomen bij personen die lijden aan een stofallergie.

De Blizzard CX1 EcoLine Excellence is een zakloze Miele-stofzuiger voor mensen met een allergie. Voor zijn optimaal effectieve filtratiesysteem voor huisdiereigenaren is het fijnstoffilter gecoat met actieve koolstof. Met een zuigkracht van meer dan 100 km/u is dit model uitgerust met de speciale Vortex-technologie en kan het moeiteloos zelfs minuscule stofdeeltjes verwijderen op een laagpolig tapijt of op kale vloeren.

De Miele Blizzard CX1 EcoLine Excellence-stofzuiger is ontworpen voor mensen met een allergie en heeft een HEPA 13-filter. Hierdoor komen er minder allergenen in de lucht. U kunt stofnesten laten liggen tot de ochtend zonder te niezen. Dankzij het zakloze ontwerp kunt u de stofzuiger legen wanneer u er klaar voor bent. De zuigkracht bereikt tot 100 kilometer per uur, wat betekent dat zelfs fijne stofdeeltjes met gemak uit elk laagpolig tapijt worden weggezogen.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general