Online vergelijken van stofzuigers

MIELE Blizzard CX1 Parquet PowerLine

Uw recensie toevoegen
9.2
Expert ScoreLees recensie

De Miele Blizzard CX1 Powerline-parketstofzuiger!

 369,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bestel bij MediaMarkt
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet - €369,00
SKU: 1525147
MIELE Blizzard CX1 Parquet PowerLine
MIELE Blizzard CX1 Parquet PowerLine

Beschrijving

De Miele Blizzard CX1 Powerline Parket is een zakloze stofzuiger die je voornamelijk op houten vloeren gebruikt door de parketborstel. De parketborstel heeft namelijk speciaal ontwikkelde zachte borstelharen, waardoor de stofzuiger geen krassen maakt op uw kwetsbare vloer. De CX1 Powerline Parquet heeft ook 2 bekerhouders waarin u uw bekers kunt opbergen tijdens het schoonmaken. Hij is onderscheiden met het gerespecteerde “VDA Test”-zegel en heeft een lampgarantie van 12 jaar, naast andere kenmerken.

Heeft u ooit spijt gehad omdat uw glanzende houten vloer zijn glans heeft verloren? Dan is de Miele Blizzard CX1 Powerline Parquet de stofzuiger voor u! Hij heeft speciaal ontwikkelde zachte borstelharen op de parketborstel, zodat uw delicate vloer niet wordt bekrast. Deze stofzuiger heeft ook een zakloos systeem, wat betekent dat u nooit een nieuwe hoeft te kopen.

De Miele Blizzard CX1 Powerline-parketstofzuiger biedt de beste schoonmaakprestaties in zijn klasse, wat betekent dat hij voor veel meer kan zorgen dan alleen houten vloeren. De speciale parketborstel maakt hem zelfs geschikt voor gebruik op houten vloeren. De parketborstel heeft zachte borstelharen om gevoelige houten vloeren tegen krassen te beschermen, maar de borstel kan fijne stofdeeltjes opzuigen zonder krassen op het oppervlak te maken.

MIELE Blizzard CX1 Parquet PowerLine Video’s

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general