Online vergelijken van stofzuigers

MIELE Complete C2 Hardfloor EcoLine Blauw

Uw recensie toevoegen
9.5
Expert ScoreLees recensie

De MIELE Complete C2 Hardfloor EcoLine Blauw!

 229,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bestel bij MediaMarkt
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor - €229,00
SKU: 1525129
MIELE Complete C2 Hardfloor EcoLine Blauw
MIELE Complete C2 Hardfloor EcoLine Blauw

Beschrijving

Met de Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor stofzuigt u zowel harde vloeren en laagpolig tapijt als kwetsbare houten vloeren. U ontvangt 2 borstels: een parketborstel en een combiborstel. De parketborstel heeft zachte borstelharen, en is daarom geschikt voor parket en laminaat. Functies zoals de Active Floor Monitor verminderen het risico op krassen op gladde oppervlakken. Met het LED-bedieningspaneel, het Anti-Allergen Complete Seal Filter en het Active AirClean Filter met MaxFresh-technologie bent u ervan verzekerd dat uw huis altijd schoon en fris is.

De Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van het stofzuigen. Deze stofzuiger heeft een krachtige zuigmond en een speciale Silvertex vloerzuigmond, die samen ideaal zijn voor het stofzuigen van zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Laagpolige tapijten zijn moeilijk schoon te krijgen, maar met behulp van de dynamische motor, de krachtige zuigkracht en de Silvertex-vloerzuigmond van de Miele Complete C2 EcoLine Hardfloor kunt u uw huis grondig en effectief reinigen.

Nu zien zelfs de meest delicate houten vloeren er schoon en fris uit. En tapijten? Ook die kunnen er goed uitzien, dankzij de handige, innovatieve laagpolige tapijtreinigingsfunctie die speciaal voor deze stofzuiger is aangepast. En Miele heeft ook speciale zorg besteed aan uw harde vloeren: dankzij de 2 zachte nylonborstels en de combiborstel. De borstelharen van de nylonborstels zijn veilig afgerond – ze zullen nooit krassen maken op uw parket- of laminaatvloer

MIELE Complete C2 Hardfloor EcoLine Blauw Video’s

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general