Online vergelijken van stofzuigers

Miele Complete C2 EcoLine

Uw recensie toevoegen
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • EcoLine motor
  • Met handige accessoires

 199,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Complete C2 EcoLine Tango Grafietgrijs - €199,00
SKU: 1564202
Miele Complete C2 EcoLine
Miele Complete C2 EcoLine

Beschrijving

Vindt u ook vaak dat u zich door uw huis haast met stofzuigen? Verspil geen tijd en moeite meer met een stofzuiger die vrijwel onverschillig is voor wat er om hem heen gebeurt. Met de Miele Complete C2 EcoLine Tango kunt u er zeker van zijn dat u niet voor niets stofzuigt. Het AirClean Plus blaasfilter voorkomt dat stof via de blaaslucht in de ruimte terechtkomt. Daarnaast zijn de vuilzakken voorzien van een speciale afdichting. Zodra u de zak loskoppelt, sluit deze met een klepje en dit voorkomt dat stof in het rond vliegt.

Zoals ze zeggen, voorkomen is beter dan genezen. Een schone omgeving is goed voor lichaam en geest. Hoe goed de Complete C2 EcoLine Tango stofzuiger ook reinigt, het AirClean Plus-uitblaasfilter voorkomt dat stof via de uitblaaslucht in de kamer ontsnapt. Deze grote zak heeft ook een speciale afdichting, zodat wanneer u hem loskoppelt, hij met een klep sluit en voorkomt dat er stof rondvliegt.

De Miele Complete C2 EcoLine Tango is een stofzuiger met AirClean Plus blaasfilter en ergonomisch werkende ComfortGrip-handgreep. De zak bevat een luchtdichte klep die voorkomt dat er stof ontsnapt als de zak wordt losgekoppeld; samen met het AirClean Plus-filter garandeert dit dat de ruimte niet vol met stof komt te zitten als u stofzuigt.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general