Online vergelijken van stofzuigers

Miele Complete C3 EcoLine Total Care

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

De Miele Complete C3 EcoLine Total Care!

 339,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Complete C3 EcoLine Total Care - €339,00
SKU: 790106
Miele Complete C3 EcoLine Total Care
Miele Complete C3 EcoLine Total Care

Beschrijving

Tapijt en vloer zijn een liefdesrelatie voor de Miele Complete C3 EcoLine Total Care. Met zijn parketborstel is hij liefdevol zacht voor houten vloeren, harde vloeren en tapijten. De combiborstel brengt nog meer liefde op oppervlakken van bekleding en matrassen. Het HEPA 13 filter houdt zelfs de kleinste stofdeeltjes op afstand.

De Miele Complete C3 EcoLine Total Care is de ideale oplossing voor alle soorten vloeren en een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. De combinatie van 2 motoren en 3 vermogensstanden maakt het eenvoudig om te schakelen tussen harde vloeren en tapijten of delicate vloerkleden, terwijl de toegevoegde combiborstel u in staat stelt om vuil eenvoudig van bekleding te verwijderen. En zoals u van een topmodel mag verwachten, is de Miele Complete C3 EcoLine Total Care uitgerust met een van de meest efficiënte filtratiesystemen die verkrijgbaar zijn – het HEPA 13-filter vangt 99,99% van de fijne stofdeeltjes op.

Blijf stil, blijf schoon – overal. De Miele Complete C3 EcoLine Total Care verenigt de vele sterke punten van de stofzuiger in één compact apparaat. Met zijn speciale functies voor continue zuigkracht en een luchtreinigend HEPA 13-filter voor allergieën en astma is hij nu al opgewassen tegen de zwaarste uitdagingen.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general