Online vergelijken van stofzuigers

Miele Complete C3 limited edition

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

De Miele Complete C3 Limited Edition PowerLine!

 289,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond - €289,00
SKU: 1525131
Miele Complete C3 limited edition
Miele Complete C3 limited edition

Beschrijving

Robuust, efficiënt en ergonomisch perfect – dat is de Miele Complete C3 EcoLine. De afzuigkap heeft een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk dankzij de in gelimiteerde oplage grafiet afgewerkte roestvrijstalen behuizing. Met twee motoren is de zuigkracht optimaal instelbaar – één druk op de knop en u bent klaar voor optimale zuigprestaties.

Miele Complete C3 limited edition algemeen

De C3 Limited Edition vertegenwoordigt een nieuwe generatie stofzuigers met ingenieuze functies en veel opbergruimte. Het unieke ontwerp trekt de aandacht en maakt het gemakkelijk om de accessoires direct onder de kap op te bergen, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. De slang kan bijvoorbeeld worden opgeborgen in een speciale houder, zodat u hem niet verliest of erover struikelt. Of er is een plaats voor de kierenzuigmond aan de onderkant van de basiseenheid. Met een handige zuigkrachtregelaar kunt u de zuigkracht instellen van nul tot maximaal door gewoon aan een knop te draaien.

Deze Complete C3 EcoLine is voorzien van een 7-traps luchtfiltersysteem, zodat de hele kamer perfect schoon is. Het compacte ontwerp van de stofzuiger en de speciaal ontworpen korte zuigmond zijn ideaal om in hoeken en randen te komen. Het vuilreservoir maakt gebruik van Miele’s Automatic Sensor Control, waardoor het eenvoudig te legen is.

Miele Complete C3 limited edition Video’s

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general