Online vergelijken van stofzuigers

Miele Complete C3 PowerLine Allergy

Uw recensie toevoegen
9.1
Expert ScoreLees recensie

De Miele Complete C3 PowerLine Allergy!

 299,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Complete C3 PowerLine Allergy - €299,00
SKU: 794549
Miele Complete C3 PowerLine Allergy
Miele Complete C3 PowerLine Allergy

Beschrijving

De Miele Complete C3 PowerLine Allergy is een krachtige stofzuiger die het stof tegenhoudt als u allergisch bent. Kleinere stofdeeltjes, pollen en andere allergenen worden ‘opgevangen’ door een speciaal filter, HEPA 13 genaamd. Dit betekent dat de lucht die uit de stofzuiger wordt geblazen schoon is en dit houdt de luchtwegen meer ontspannen.

De Miele Complete C3 PowerLine Allergy-stofzuiger combineert de twee vermogenslijnen en negen vermogensniveaus van de Complete C3 PowerLine met een HEPA-filter. Het filtratiesysteem vangt fijne stofdeeltjes, pollen en andere allergenen op. Dit betekent dat de lucht die uit de machine wordt geblazen aanzienlijk schoner is dan de lucht die door conventionele stofzuigers wordt geproduceerd en dit houdt de luchtwegen minder geïrriteerd.

De Miele Complete C3 PowerLine Allergy-stofzuiger is een high-end versie van de meer eenvoudige C3-serie. Hij heeft een aantal uitstekende functies, waaronder een speciaal HEPA-filter dat helpt om uw huis de klok rond schoon te houden. Het korte reinigingstraject betekent dat stof, vuil en haar snel en efficiënt van harde vloeren kunnen worden opgezogen. Deze stofzuiger wordt ook geleverd met het nieuwste MySky-opbergsysteem van Miele, Automatische start/stop wanneer u aan de handgreep duwt of trekt, Automatische kabelopwikkeling en een premium Miele-voormotorfilter

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general