Online vergelijken van stofzuigers

Miele Complete C3 PowerLine

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

Dec Miele Complete C3 PowerLine!

 259,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Miele Complete C3 PowerLine - €259,00
SKU: 807336
Miele Complete C3 PowerLine
Miele Complete C3 PowerLine

Beschrijving

De Miele Complete C3 PowerLine is een van de meest geavanceerde stofzuigers van Miele. Het is niet nodig om te bukken om de instellingen te veranderen wanneer u uw huis stofzuigt. Deze stofzuiger verandert zijn instellingen automatisch. De bak van deze stofzuiger is uitneembaar en heeft een waarschuwingslampje dat u informeert als de bak geleegd moet worden

De Miele Complete C3 PowerLine stelt nieuwe normen voor huishoudstofzuigers. Deze stofzuiger heeft een knop voor elke vloertoepassing – het inschakelen van de borstelrol, het activeren van de zuigkracht, het regelen van de hoogte van de stofzuiger en het bedienen van de TurboBrush. De bedieningsknoppen zijn zo geplaatst dat ze kunnen worden bediend zonder te bukken. Hierdoor kunt u harde vloeren en tapijten reinigen met één stofzuiger en kunt u met slechts één voet wisselen tussen vloertoepassingen.

Bereik uw optimale reiniging met de Miele Complete C3 PowerLine. Met het speciaal ontwikkelde systeem kunt u in drie eenvoudige stappen van de ene naar de andere reinigingsstand overschakelen. Verminder de zuigkracht wanneer u van tapijt naar harde vloeren gaat, en kies de juiste stand voor verschillende dagelijkse stofzuigtaken met slechts een licht tikje van uw voet! Het geïntegreerde actieve AirClean-filter zorgt voor optimale hygiëne in huis.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general