Online vergelijken van stofzuigers

PHILIPS FC8077/01 TriActive Z

Uw recensie toevoegen

Het Philips FC8077/01 TriActive Z-mondstuk!

 32,99

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips TriActive Z-mondstuk FC8077/01 - €32,99
SKU: 1431219
PHILIPS FC8077/01 TriActive Z
PHILIPS FC8077/01 TriActive Z

Beschrijving

Als u de vloer schoonveegt met een conventioneel mondstuk, worden stof en vooral grotere kruimels soms naar voren geduwd. Om er absoluut zeker van te zijn dat er niets achterblijft, is er het Philips TriActive Z-mondstuk, met drie schoonmaakacties in één: roterende bewegingen, oscillerende bewegingen en een roterende beweging. De roterende beweging is ideaal om moeilijk te bereiken vuil aan de randen van de kamer op te ruimen. Wanneer het op zijn kant wordt gedraaid, is het perfect om in hoeken te komen.

Het TriActive Z-mondstuk FC8077/01 kan worden gebruikt om alle soorten harde vloeren grondig schoon te maken. Dit mondstuk combineert drie schoonmaakacties in één: ronddraaien, oscilleren en borstelen. In combinatie met de roterende borstelrol zorgt dit ervoor dat stof wordt opgepikt, ongeacht het type vloer.

Dankzij het innovatieve Philips TriActive Z-mondstuk FC8077/01 voor harde vloeren maakt u uw harde vloeren snel en eenvoudig brandschoon, ongeacht of u de voorkeur geeft aan de vloerborstel of de microborstel.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general