Online vergelijken van stofzuigers

PHILIPS FC8577/09 Performer Active

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

De Philips FC8577/09 Performer Active!

 133,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bestel bij MediaMarkt
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Performer Active FC8579/09 - €133,00
SKU: 1431213
PHILIPS FC8577/09 Performer Active
PHILIPS FC8577/09 Performer Active

Beschrijving

De Philips Performer Active FC8579/09 biedt ultiem gebruiksgemak. Gebruik hem in de keuken, woonkamer of slaapkamer op harde vloeren en op laagpolig tapijt. Je kunt dit energiezuinige model gebruiken zonder de stofzuigerborstel te vervangen. Druk gewoon op een knop en kies uit drie verschillende tapijthoogtes om oppervlakken met verschillende texturen te reinigen. U hoeft niet te stoppen en van opzetstuk te wisselen: het TriActive-mondstuk is perfect geschikt voor alle soorten vuil.

Helemaal nieuw! De Philips FC8579/09-stofzuiger wordt gebruikt op harde vloeren en laagpolig tapijt. U hoeft dus niet van hulpstukken te wisselen: het TriActive-mondstuk doet het allemaal. Van harde vloeren in de keuken tot tapijten in de woonkamer, elk soort oppervlak wordt efficiënt gereinigd. Active Suction Control verhoogt de zuigkracht op moeilijke plekken, zoals trappen of dikpolig tapijt. Met een handige draaiknop kunt u zelfs kiezen tussen reinigen van kale vloeren of reinigen van tapijt, zodat u altijd de juiste zuigkrachtinstelling gebruikt!

De Philips Performer Active FC8579/09 is een premium stofzuiger met drie gemotoriseerde borstelsnelheden, zodat u zowel harde vloeren als laagpolig tapijt effectief kunt reinigen. Het TriActive-mondstuk past de luchtstroom aan in 7 verschillende standen, wat resulteert in een grondige dieptereiniging van uw hele vloeroppervlak. Om het meeste uit uw krachtige stofzuiger te halen, kunt u de aanpasbare bedieningselementen gebruiken om de juiste vooringestelde zuigkrachtinstelling voor elk van uw vloeren te selecteren.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general