Online vergelijken van stofzuigers

PHILIPS FC8769/91 PowerPro Eco versie

Uw recensie toevoegen
9
Expert ScoreLees recensie

De Philips FC8769/91 PowerPro!

 178,99

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips FC8769/91 PowerPro - €178,99
SKU: 745923
PHILIPS FC8769/91 PowerPro Eco versie
PHILIPS FC8769/91 PowerPro Eco versie

Beschrijving

Philips FC8769/91 PowerPro is een krachtige stofzuiger met snoer en is uitgerust met de TriActiveMax-zuigmond en beschikt over het Multiclair-tapijtreinigingsgereedschap waarmee uw tapijten hygiënisch worden gereinigd. Met drie acties in één zuigkracht: De borstel duwt de tapijtharen als het ware opzij, zodat ook dieper vuil verdwijnt. De grote openingen vooraan nemen fijner stof en vuil op. En ten slotte kunt u met 2 verschillende borstelsnelheden kiezen voor een gemakkelijke reiniging van tapijten of voor het verwijderen van zware dierenharen. Opmerking: Dit model is niet voorzien van HEPA-filtratie.

De Philips FC8769 PowerPro is een krachtige stofzuiger met een TriActiveMax-zuigmond die uw tapijten diep reinigt. Deze praktische, snoerloze stofzuiger heeft een schouderriem en softgrip voor gebruiksgemak, en voert 3 acties uit: eerst duwt de borstel de tapijtharen opzij; vervolgens bedekken de grotere openingen aan de voorkant dieper vuil; tot slot maakt de roterende borstelrol aan de achterkant tapijten diep schoon. Een wasbaar HEPA-filter zorgt voor schone lucht en een onderhoudsarm filter verlicht uw last.

De nieuwe PowerPro van Philips is een krachtige TriActiveMax-stofzuiger die 3 acties combineert om tapijten diep en effectief te reinigen. De borstel duwt de tapijtharen opzij, zodat ook dieper vuil verdwijnt. De grote opening vooraan neemt het fijnere stof voor zijn rekening. Een tweede opening achter de borstelstang vangt haren en andere grote deeltjes op. Bovendien zorgt een derde opening aan de achterkant van de borstelrol voor een optimale luchtstroom voor een snelle droging na het stofzuigen.

 

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general