Online vergelijken van stofzuigers

Philips Performer Silent Anti-Allergie FC8786/09

Uw recensie toevoegen
8.9
Expert ScoreLees recensie

De Philips Performer Silent Anti-Allergie FC8786/09!

 279,99

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bestel via Coolblue
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Philips Performer Silent Anti-Allergie FC8786/09 - €279,99
SKU: 819144
Philips Performer Silent Anti-Allergie FC8786/09
Philips Performer Silent Anti-Allergie FC8786/09

Beschrijving

Houden pollen, huisstofmijt en andere allergenen u weg van uw huis? De Philips Performer Silent Anti-Allergy FC8786/09 is een stofzuiger voor gevoelige mensen die op zoek zijn naar geweldige schoonmaakprestaties in combinatie met een stille stofzuiger. Met zijn ultramoderne ontwerp absorbeert deze stofzuiger 99,9% van het stof en vuil en bevat hij een speciaal anti-allergiefilter. Dit filter zorgt ervoor dat alle stofdeeltjes, pollen en andere allergenen in de stofzak blijven en niet met de afgevoerde lucht terug de kamer in gaan.

De Philips Performer Silent Anti-Allergy is een uitstekende stofzuiger voor mensen met allergieën en astma. Deze stofzuiger absorbeert 99,9% van het stof en vuil en bevat een speciaal anti-allergiefilter dat ervoor zorgt dat alle stofdeeltjes, pollen en andere allergenen in de stofzak blijven en niet met de uitgeblazen lucht terugkeren naar de kamer. Dit betekent dat u kunt stofzuigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verspreiding van allergieverwekkers.

Als u gevoelig bent voor stof, dan is de Philips Performer Silent Anti-Allergy een stofzuiger voor u. Deze stofzuiger absorbeert 99,9 procent van het stof en vuil en bevat een anti-allergiefilter zodat het stof terugkeert naar de stofzak in plaats van zich door de kamer te verspreiden. Wordt geleverd met een eenvoudig te legen stofreservoir zonder zak en een transparant hygiënefilter om uw leefruimte schoon en hygiënisch te houden. Extra lang netsnoer voor meer flexibiliteit bij het schoonmaken van uw huis.

Philips Performer Silent Anti-Allergie FC8786/09 Video’s

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general