Online vergelijken van stofzuigers

PRINCESS Silence DeLuxe

Uw recensie toevoegen
9.1
Expert ScoreLees recensie

De PRINCESS Silence DeLuxe!

 79,95

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Princess Silence Deluxe - €79,95
SKU: 1352981
PRINCESS Silence DeLuxe
PRINCESS Silence DeLuxe

Beschrijving

Uw nieuwe Princess Silence Deluxe stofzuiger heeft energielabel A en is dus zuinig. Het geluidsniveau is niet hoger dan 69 decibel. Met een iets lager wattage is uw nieuwe stofzuiger zuiniger in gebruik dan de meeste andere modellen in deze klasse. Deze stofzuiger is uitgerust met een combi-borstel. Deze veelzijdige borstel kan worden gebruikt op laagpolig tapijt en delicate vloeren.

Een stofzuiger met energielabel A. Een zuinige stofzuiger, want de gebruikskosten zijn laag in verhouding tot de labelklasse. De Princess Silence Deluxe is geschikt voor tapijt en harde vloeren. Het meegeleverde opzetborsteltje is geschikt voor laagpolig tapijt en kwetsbare vloeren, zoals parket of laminaat. Het geluidsniveau is slechts 69 decibel.

De Princess Silence Deluxe is een vloer- en tapijtstofzuiger met energielabel A en een geluidsniveau van 69 dB. Dit maakt het een zuinig apparaat, zowel in het gebruik als in het milieu. De stofzuiger is ook gemaakt met uw comfort in gedachten: hij is gemakkelijk te verplaatsen en zou geen irritatie of ongemak mogen veroorzaken, zelfs niet als u hem langere tijd moet gebruiken.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general