Online vergelijken van stofzuigers

Samsung POWERstick Essential VS60M6010KG

De Samsung POWERstick Essential!

 163,99

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung POWERstick Essential VS60M6010KG - €163,99
SKU: 788559
Samsung POWERstick Essential VS60M6010KG
Samsung POWERstick Essential VS60M6010KG

Beschrijving

De Samsung POWERstick Essential is een perfecte combinatie van een steelstofzuiger en een handstofzuiger. Met de stick kun je gemakkelijk grote vloeroppervlakken schoonmaken. Zijn er toch nog een paar lastige plekjes over, dan kun je eenvoudig de handstofzuiger aansluiten, die aan de stick vastzit. Zo heb je altijd één geschikt stuk gereedschap voor elke klus.

De Samsung POWERstick Essential VS60M6010KG is de steelstofzuiger. Dankzij het digitale display en de extra grote stofzak is dit apparaat ideaal voor vele ruimtes. Het LED-display geeft de resterende batterijstroom aan, terwijl het minder gevoelige vloerkrabberopzetstuk het gemakkelijk maakt om hem te vullen met moeilijk te bereiken stof en haren.

De Samsung POWERstick Essential VS60M6010KG is een must-have voor elke poetsvrouw. Hij heeft een geïntegreerde zuigfunctie, die met de voetschakelaar kan worden geactiveerd en gedeactiveerd. Dit betekent dat u niet hoeft te bukken tijdens het bedienen van de stofzuiger en ook gemakkelijk onder tafels of meubels kunt schoonmaken!

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general