Online vergelijken van stofzuigers

Severin HV 7158 kruimeldief

Uw recensie toevoegen

De Severin HV 7158 kruimeldief!

 162,00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Koop voor de beste prijs
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Severin HV 7158 - €162,00
SKU: 247015
Severin HV 7158 kruimeldief
Severin HV 7158 kruimeldief

Beschrijving

De Severin HV 7158 handstofzuiger is klaar voor de snelle schoonmaak. Je kiest uit 2 standen. In stand 1 draait de turboborstel snel rond om hardnekkig vuil te verwijderen. Grove dierenharen en diep vuil verdwijnen moeiteloos in de vuilnisbak. Voor een regelmatige reiniging zet je stand 2 aan. De steel kan tot 5 liter stof bevatten, dat kan worden geleegd door op een knop te drukken. Maar minder legen betekent meer tijd om uw auto of bestelwagen schoon te maken. Gebruik de slang om alle spleten te bereiken, en om voorwerpen zoals schoenen en gereedschap stofvrij te houden terwijl ze opgeborgen zijn.

De nieuwe Severin HV 7158 handstofzuiger ruimt veilig en snel op. U wilt het vuil efficiënt en zonder gevaar voor elektrische risico’s in uw huis afvoeren. Met de 2 standen bepaalt u zelf hoe krachtig u de turboborstel wilt hebben. In stand 1 schakelt hij automatisch over van een roterende naar een borstel met 600 toeren per minuut, zodat het hardnekkigste vuil grondig wordt verwijderd. En als het tijd is voor een regelmatige schoonmaakbeurt zet je stand 2 aan en kies je tussen 400 tpm voor een zachte veegbeweging of 450 tpm voor een sterke zuigkracht.

De Severin HV 7158 handstofzuiger is de ideale schoonmaakhulp voor snelle klussen. In slechts enkele seconden verwijdert u hardnekkig vuil met de turboborstel. Als je hem regelmatig gebruikt voor fijnstof, kruimels en haren, is hij zelfs stiller dan de meeste handstofzuigers. De HV 7158 reinigt langs randen, achter radiatoren en in kleine kieren en hoeken.

Prijsgeschiedenis

-
Beste stofzuiger
Logo
Enable registration in settings - general